Contacta'ns

  Reciclatge

  Reutilitzar

  Economia Circular

  Eficiència

  Innovació

  Qualitat

  Compromís

  Medi Ambient

  Reciclatge

  Reutilitzar

  Economia Circular

  Eficiència

  Innovació

  Qualitat

  Compromís

  Medi Ambient

  El nostre gran compromís amb el medi ambient i la preocupació pel futur del nostre planeta, ha fet que Segú Reciclatge aposti pel reciclatge dels materials de la construcció i ens hi especialitzem, fent així doncs un pas més cap a un món millor.

  Gràcies a la innovació dels equips, millora de l’eficiència i l’optimització continua dels processos, ens permet oferir un producte de gran qualitat, afavorint així l’economia circular i reduint l’impacte del residu de la construcció al mediambiental. Tot plegat amb un clar objectiu empresarial, Reciclar per Reutilitzar.

  La finalitat de Reciclar és donar-li una segona vida a tots aquells residus provinents de la construcció, que any rere any van augmentant i generant la necessitat d’abocadors de residus. Així doncs, des de Segú Reciclatge busquem una segona vida útil d’aquests materials a partir dels nostres equips de trituració i cribratge mòbils, aconseguint uns materials reciclats adients per reutilitzar.

  Els nostres Equips

  A Segú disposem d’equips mòbils d’última generació amb una gran eficiència per la trituració i cribratge de runa de formigó, runa ceràmica, asfalt o qualsevol altre residu de la construcció, obtenint uns subproductes d’altíssima qualitat aptes per la seva reutilització i alhora més sostenibles.

  Un valor molt important que li donem a l’hora de reciclar és la neteja, és per aquest motiu que hem introduït un Bufador dins del nostre procés de reciclatge, donant un producte d’altíssima qualitat.

  Missió

  La nostra missió és fer un pas més cap al reciclatge, col·laborant i tenint un compromís amb el medi ambient. Donant així doncs, una segona vida a tots aquells materials provinents dels residus de la construcció.

  Visió

  La nostra visió és consolidar-nos i potenciar-nos dins del sector del reciclatge, complint i seguint un camí de desenvolupament sostenible. Perseguint l’objectiu clar de, Reciclar per Reutilitzar.

  Decarrega’t el nostre díptic corporatiu sobre el reciclatge

  Decarrega’t el nostre díptic

  corporatiu sobre el reciclatge